25 Ekim 2013 Cuma

Epson Plotter Makineler


Teknolojinin gelişimi ve internetin bilgi kütüphanesi haline gelmesiyle aranan her türlü bilgi internet üzerinde yer alır oldu.  Ancak çok sayıda bilgi girişi internet üzerinde çöp bilgilerin birikmesine de yol açtı. Doğru bilgiye ulaşma konusunda birçok medya okuru  kişisel bloglar artık güvenilir kaynaklar olarak kabul ediliyor. Kişilerin kendi alanlarında uzmanlaştıkları, emin oldukları bilgileri paylaştıkları kişisel bloglar birçok internet kullanıcısı tarafından ansiklopedi görevi görür oldu. Plotter makine satışı, plotter makine kağıt, plotter kartuş, plotter yedek parça, plotter teknik servisi hakkında emin olduğumuzu paylaştığımız blogumuzda  bizde sizler için işe yarar bilgiler vermek için elimizden geleni yapıyoruz. Plotter makine ansiklopedisi gibi kullanabileceğiniz blogumuzda  bugünde sizler için Epson plotter makine hakkında kısaca bahsedeceğiz.
Plotter makinelerin yaptıkları işlerden, üretimdeki ve ticaretteki öneminden diğer yazılarımızda fazlasıyla bahsettikten sonra amacımız size plotter makine konusunda güvenebileceğiniz markaların tanıtımını yapmak. Hp plotter makinalardan, Olympos plotterlardan sonra sıra Epson plotter makinelerde. Epson markasını teknolojik ürünlerde birçok kez kullanmış olabilirsiniz. Epson markası konusunda diğer ürünlerdeki memnuniyetinizin derecesini bilemeyiz ama Epson plotter makine konusunda size yüksek memnuniyet garantisi verebiliriz. Yıllardır plotter makine alanında yer almanın vermiş oldugu güvenle sizlere Epson plotter makinelerini kesinlikle tavsiye ediyoruz. Sadece Epson plotter makinelerini değil Epson markasının üretimini yaptığı plotter sarf malzemelerini de güvenle satın alabilirsiniz. Sağladığı yüksek kalite, enerji ve zaman tasarrufu ile Epson plotter makine, Epson plotter kartuşEpson plotter kağıtların tümünde yüksek verim alacağınızı biliyoruz.
Epson markasının ürettiği plotter makinelerin sağlamlığı üretimde aksaklıklara neden olmadan işlerinizi vaktinden önce teslim etmenizi sağlayacaktır. Epson plotter makineler ileri teknoloji, dayanıklı makineler, kaliteli baskı ve uygun fiyat seçenekleri ile üreticilerin tercih ettiği marka haline geldi. Epson plotter kağıt, Epson plotter kartuş tercih ettiğinizde aldığınız verimden memnun kalacağınızı umuyoruz.

Epson plotter makine, Epson plotter kağıt, Epson plotter kartuş hakkında kısaca bilgi verdiğimiz bu yazıların sizler için faydalı olması dileğimizle.
Epson plotter makine modellerine göz atmak için http://ozalitmakinalari.com/ tıklayın.

22 Ekim 2013 Salı

Olympos Folyo Kesim Makinleri Hakkında Merak Edilenler


Olympos folyo kesim makinesi satın almak istediğinizde internetten araştırma yapmak size geniş çaplı bilgi vermeyebilir. Sadece Olympos markasının değil birçok markanın folyo kesim makineleri konusunda derin bilgiler edinemeyebilirsiniz. İnternet üzerinden bilgi edinmek zorken folyo kesim makinelerinin satışını yapan bayileri gezip dolaşıp bilgi almak daha sıkıntılı bir durum. İnternet üzerinde folyo kesim makineleri ile ilgili sınırlı bilginin olmasından yola çıkarak sizlere bu yazımızda Olympos folyo kesim makinesini tanıtacağız.
Olympos folyo kesim makineleri genellikle reklam sektöründe kullanılan makinelerdir. Plotter makineleriyle aynı mantıkta çalışan bu makinelerde, plotter makinelerden farklı olarak folyo kesim programları yer alır. Bu programlar yardımıyla makineye verilen, kendisine uygun materyali istenilen boyutta şekillendirir ve keser. Kendinden yapışkanlı folyo kâğıtları harf, yazı, şekil şeklinde basabilen bu makine ticarette oldukça önemli bir yere sahip. Reklamcılık sektörünün vazgeçilmez parçalarından biri haline gelmiş folyo kesim makinesi ile afiş baskıları, duvar süslemeleri, araba süslemeleri, cam vitrin yazıları ve şablon çizim baskıları yapılabilir. 
Kullanıldığı alanlarda, üretimde ve ticarette önemli yer tutan teknolojik her makine gibi folyo kesim makinelerinin de seçimi üreticiler için oldukça önemlidir. Üretimin canlı tutulması, alınan işlerin zamanında üretilmesi makinelerin kalitesine bağlıdır. Üretimin aksamaması için satın aldığınız makinenin olabildiğince az sayıda arıza çıkarması gerekir. Folyo kesim makinesi konusunda lider marka Olympos’tur. Olympos folyo kesim makinesi zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayarak kaliteli işler basmanızı sağlar. Kullanıcıların en çok tercih ettiği ve hakkında iyi şeyler duyulan Olympos folyo kesim makinelerinin hem maddi yönü hem de desteklediği teknik özellikleri sizi bu makinayı tercih etmeye yönlendirecektir.
Olympos folyo kesim makinesi hakkında kısa bilgiler verdik ve folyo kesim makinelerinin ne işe yaradıklarından kısaca bahsettik. Verdiğimiz bilgilerin sizler için faydalı olması dileğimizle.
ü  Ekran: Lcd
ü  Menü: Türkçe
ü  Plotter Materyali Aliminyum
ü  Net Kesim Genişliği:  1170 mm
ü  Kesim Basıncı 50-500g
ü  Kesim Hızı 50-800 mm/s
ü  Hassasiyet: 0.5cm
ü  Mekanikal Çözünürlük 0.0254mm/Step(0.001”step)
ü  Folyo Tutucu Ayak 5 adet (özel kaydırmaz kauçuk)
ü  Folyo Silindiri 2 adet (üzerine folyo konuluyor)
ü  Bağlantı Tipi: Com ve Usb
ü  Kontrol Dili DMPL/HPGL
ü  Seri ve hassas çalışma
ü  İthal step motor
ü  Felxi folyo kesim programı kutu içinde dahil

ü  Yazı,harf,şekil folyo kesimi dışında; etiket,resim vb. etrafından kontur folyo kesimi