13 Eylül 2013 Cuma

Plotter Fiyatları


Para kazanmanın bu kadar zor olduğu bir dönemde herhangi bir ürün alırken, hepimizin istinasız dikkat ettiğimiz ilk nokta uygun fiyata yüksek kalite oluyor. Alacağımız ürünler hakkında, geniş araştırmalar yapıp en kalitelisini en uygun fiyata bulmanın peşine düşüyoruz.  Hele ki almak istediğimiz ürün teknolojik bir ürünse piyasa araştırmaları iki katına çıkıyor. Biz kullanıcılar evimize alacağımız bir ürün hakkında bu kadar derin araştırmalara girişirken, ticarette kullanılacak ürünlerin alımında firmalar ürünün fiyatına bizlerden çok daha fazla dikkat etmek zorundalar.
Firmaların, üretimde kullanacağı makinaları satın almak konusunda yaptıkları titiz araştırmalar kaliteyi uygun fiyata bulmalarına yardımcı oluyor. Ticarette ve üretimde büyük öneme sahip plotter makine fiyatlarından bahsederek yazımıza devam edelim. Plotter makinalar üreticilere büyük avantajlar sağlarken, üretime de hız kazandırıyor. Plotter makinaların sağladığı avantajları zararlarla sıfıra indirmemek için, plotter makine alırken fiyatlarına ve kalitesine de dikkat etmek gerekiyor. Plotter makine fiyatları her üründe olduğu gibi markadan markaya farklılık gösteriyor. Kendinize uygun modeli yine kendinize uygun fiyata bulmak için biraz uğraşmanız gerekiyor.  Plotter fiyatlar konusunda internet üzerinde yaptığınız araştırmalar ürün hakkında bilgi almanızda da yeterli olacaktır.
Plotter fiyatlar konusunda plotter satışı yapan internet sitelerini ziyaret edip hem plotter makine modellerine ve özelliklerine hem de plotter fiyatlarına bakmanızı tavsiye ederiz.  Plotter fiyatları hakkında internet siteleri üzerinde araştırma yaptıktan sonra firmalara ulaşıp fiyatları teyit ettirmenizi öneririz. Bazı firmaların dolar ve euro üzerinden plotter satışı yaptığı da unutulmamalıdır.

Plotter fiyatlar hakkında yazdığımız yazımızın sizler için faydalı olması dileğimizle.

11 Eylül 2013 Çarşamba

Plotter Makinalar Hakkında Merak Edilenler


Plotter Makina Nedir?
Plotter makine geniş boyuttaki projeleri baskılamaya yarayan, harita baskıları yapabilen, afiş, cam kağıtları, bayrak baskıları, duvar kağıtları gibi çeşitli baskılar yapılabilen makinalardır. Plotter makinalar genel olarak yazıcı makinalarla aynı mantıkta çalışırlar. Fakat plotter makinalar, yazıcıların baskı yapabildiği kağıt boyutlarının çok daha üstündeki kağıtlara, kumaşlara baskı yapabilirler. Yazıcılardan farklı olarak çok daha büyük boyutta olan bu teknolojik makinalar artık yaygın olarak biliniyor.
Plotter Makinede Farklı Markaların Farklı Modellerini Bulmak Mümkün Mü?
Plotter makinaların kullanımı yaygınlaşmaya başladığından beri, farklı markalar farklı modellerde plotter makinalar üretmeye başladılar.  Günümüzde teknolojinin geldiği son nokta değerlendirilecek olursa, farklı amaçlar için üretilmiş birçok makinanın çeşitli modelleri varken, plotter makinalarında farklı markalarda farklı modelleri mevcut.  Plotter makine tercih ederken, her zaman ürünlerini aldığınız markaların makinalarını tercih etmek sizin için daha güvenli bir seçim olacaktır.
Plotter Makinalarla Ne Tür Baskılar Yapılabilir?
Plotter makinanın tanımını yaparken de bahsettiğimiz gibi plotter makinalarla yaygın olarak çeşitli kağıt türlerine baskılar yapılmaktadır. Örneğin; kuşe kağıt baskıları, fotoğraf kağıdı baskıları, duvar kağıtları baskıları, aydınger kağıt baskıları bunlardan birkaç tanesi. Kağıt baskılarının yanı sıra bayrak, filama kumaşlarına baskılar yapılabilir, kanvas kumaşlara tablo baskıları yapılabilir. Bu tür baskılar yapabilmek için ihtiyaç duyulan plotter kağıt ve plotter kumaş çeşitlerini plotter satışı yapan internet sitelerinden bulmak mümkün.
Plotter Makinaların Arıza Yapması Durumunda Teknik Servis Desteği Bulmak Kolay Mı?
Plotter makinaların arıza yapması durumunda teknik servis desteği almak oldukça kolay. Plotter makinayı satın aldığınız firma size teknik servis desteğini zaten sağlayacaktır. Ancak kendi firmanızın teknik servis desteğini alamadığınız durumlarda plotter satışı yapan farklı firmalara ulaşarak plotter teknik servis desteği almanız da mümkün olacaktır. Şunu da belirtelim, alanında uzman bir firmanın plotter teknik servis desteği her ilde vardır. Plotter makine alırken bu ayrıntıyı da göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.
Plotter Makine Satın Almak İstediğimde Nerelerden Temin Edebilirim?
Plotter makine satın almak istediğinizde plotter satışı yapan internet siteleri üzerinden satın alabilirsiniz. Ya da internet sitesi üzerinden alışverişi desteklemiyorsanız, internet siteleri üzerinden firma adreslerini alarak bizzat firmaları ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazımızda plotter makinalar hakkında merak edilen soruları cevapladık. Verdiğimiz bilgilerin sizler için aydınlatıcı olması dileğimizle. 

10 Eylül 2013 Salı

Plotter Kesici Makinaları


Plotter makinaların modellerinden, plotter makinaların ne iş yaptıklarından önceki yazılarımızda oldukça bahsettik. Bugünkü yazımızda ise plotter makinalardan başka farklı işler için üretilmiş, plotter kesici makinalardan bahsedeceğiz. Plotter kesici makinalar, kendilerine verilen büyük ebattaki folyoları kesme işlemine yarayan makinalardır. Kendilerine verilen folyoları istenilen boyutta ve şekilde kesebilen bu makinalar plotter makinalarla aynı mantıkta çalışırlar.
Plotter makinalarla aynı mantıkta çalışan bu makinalar, plotter makinalardan farklı olarak proje baskısı yapmazlar. Hiçbir şekilde hiçbir materyale baskı yapmayan bu makinalar sadece folyo kesim işlemlerini yapabilmektedirler.Plotter kesici makinalarla camlara, tabelalara, bilbordlar üzerine çeşitli şekillerde folyolar kesilip yapıştırılabilir. Reklam sektöründe çok yaygın olarak kullanılan bu makinalar firmaların vitrinlerinde çeşitli markalar ve modelleriyle yerini almış durumda. Birçok markanın plotter kesici modellerini incelemek, plotter kesicilerin teknik özelliklerini öğrenmek ve plotter kesici makinalara sahip olmak için plotter satışı yapan internet sitelerini inceleyebilir ve firmalarla iletişime geçebilirsiniz. Plotter satışı yapan internet sitelerinde plotter kesicilerle ilgili ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra plotter kesicilerin kullandığı folyoları da internet siteleri üzerinden sipariş verebilirsiniz.
Plotter kesicilerin teknik servis desteğini almak ve bakımını yaptırmak için ise yine ilgili firmalarla iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.  Plotter kesici makinalar, bu makinalara nerden ulaşılabileceği, plotter kesici teknik servis desteği ve bakımı hakkında bilgiler içeren bu yazımızın sizler için faydalı olması dileğimizle. 

9 Eylül 2013 Pazartesi

Plotter Kağıt Çeşitleri


Plotter makinaların sarf malzemelerinden biri olan plotter kağıtlar, bugunkü yazımızın konusu. Plotter makineler baskılama işlemlerini yaparken birçok malzemeye ihtiyaç duyarlar. Bu malzemeler plotter kağıt, plotter kartuş, plotter dolum kiti gibi malzemelerdir. Bunlardan en önemlisi şüphesiz ki plotter kağıtlardır.
Projelerin düzgün baskılanabilmesi, istenilen sonuçların elde edilebilmesi için plotter kağıt seçimi büyük öneme sahiptir. Plotter kağıtları seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar şöyle sıralanabilir: Öncelikle plotter kağıdın yapacağınız baskıya uygun seçilmesi gerekir. Örneğin; bir tablo baskısı yapacaksanız bunun için kuşe kağıt çeşidi seçmeniz uygun olmayacaktır. Ya da bir harita baskısı yapmak için seçilecek kağıdın sıradan bir kağıt çeşidi olması doğru olmaz. Yapılacak özel baskılara uygun olarak özel plotter kağıt seçimleri yapmak gerekir. Bunun yanı sıra kullandığınız plotter kağıdın kalitesi oldukça önemlidir. Kaliteli baskılar elde edebilmek için tabiî ki kaliteli kağıt kullanmak gerekir. Plotter kağıdın kalitesini anlamak için ise çok fazla çaba harcamaya gerek yok. Kullanacağınız kağıdın markasını araştırmak, markayla ilgili yapılan baskılarda çıkan sorunlar hakkında internet sitelerinde yapılan yorumları okumak ve buna göre bir seçim yapmak yeterli.  Ve son olarak dikkat edilmesi gereken nokta da kağıdın boyutu. Plotter kağıtlarınızı yapacağınız baskıya uygun boyutta seçmek size zamandan ve işten tasarruf sağlayacaktır. Yanlış boyutta kağıt seçmek yanlış baskılamaya sebep olacak ve baskı işleminin tekrar yapılmasını gerektirecektir.
Baskılama işinin temeli olan plotter kağıtlar, milyonlarca çeşidiyle birçok internet sitesinde müşterileriyle buluşmayı bekliyor. Değişik türlerden baskılarınız için seçebileceğiniz, çeşitli plotter kağıtlara ulaşmak için plotter satışı yapan internet sitelerini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Plotter kağıtlardan ve plotter kağıtlar seçilirken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsettiğimiz bu yazımızın sizler için aydınlatıcı olması dileğimizle.