14 Ağustos 2013 Çarşamba

Plotter Satış

İşletme sahipleri, eskiden satışını yaptıkları ürünleri dükkanlarının vitrinlerinde sergilerken; şimdilerde teknolojinin gelişimiyle birlikte ürünler internet sitelerinde sergilenmeye başladı. Müşterilerin artık bir mal almak için sokak sokak gezip, vitrinlere bakıp, malın detaylarını öğrenmek için birçok çaba sarf etmelerine gerek kalmadı. Teknoloji çağı dediğimiz bu dönemde, ürün satın almak için bilgisayar başına geçip internet sitelerini gezinmek yeterli.  Kısa bir sürede, çok çaba sarf etmeden, istenilen ürünü istenilen fiyata bulmak müşteriler için müthiş kolaylık.
Teknolojinin gelişimini takip eden, kendini yenilemek isteyen ve hep bir adım önde olmak isteyen işletmeler vitrinlerini internet sitelerine çoktan taşıdı. Bu durum öyle bir hal aldı ki artık firma isimleri internet adresleriyle anılır oldu. İnternet adresiyle anılan, plotter makinelerinin satışını yapan başarılı işletmelerden biri de “Plantek Kagit” . Oluşturduğu siteyle kalitesini bir üst basamağa taşıyan firma, “plantekkagit.com” adresi üzerinden müşterileriyle buluşuyor. Plotter sektöründe kaliteli ürünleri, görsel zenginliği yüksek vitrinleriyle müşterileri cezbeden bu adrese bir göz atalım.
Plantekkagit.com site tasarımında sade ve şık bir tercih yapmış. Ana sayfasında gereksiz reklamlara ve ayrıntılara yer vermeden; plotter makine, plotter kağıt, plotter kartuş ve plotter yedek parça gibi ürünlerini bir slider yardımıyla müşterilere sergilemiş.  Ürün tanıtımını resimlerle destekleyen site, hemen alt kısımda Hp markasının ortaya çıkışı ve gelişiminden kısaca bahsetmiş. Sattığı markanın arkasında durduğunu gösteren bu ayrıntının yanı sıra Hp ürünlerinin kullanım alanlarını ve ürün kullanım detaylarını da müşterileriyle paylaşmış. Hp plotter, Hp kağıt, Hp kartuş, Hp yedek parça gibi farklı sekmelerde ürünlerin teknik ayrıntılarına yer verilmiş. Ürün sekmeleri haricinde sitede yer alan “Hakkımızda” ve “İletişim” sekmelerinden de firma bilgilerine, telefon ve adreslerine ulaşım sağlanmış.

Kısaca tanıdığımız ”plantekkagit.com” sitesini mutlaka ziyaret etmenizi ve alışverişlerinizi hem firma için hem de kendiniz için daha kolay hale getirmenizi tavsiye ederim. Verdiğimiz bilgilerin faydalı olması dileğimizle…

1 yorum:

  1. Web sitenizi ziyaret ettim. Plotter makinelerin yanında sarf malzemelerininde satışının olması çok güzel. Yeni bir makine almayı planlıyorum.

    YanıtlaSil