30 Ekim 2013 Çarşamba

Oce Plotwave Plan Kopya Makinaları


Océ Plotwave segmentinde zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayan en avantajlı plankopya makinalarıdır. Kullandığı düşük enerji ile geniş ebatlı çıktıların kolaylıkla basımını sağlar. Küçük işletmelerde, mühendislik bürolarında kullanımı uygundur. Özellikle inşaat mühendisleri için oldukça ideal bir makinalardır. Sadece enerji ve zamandan tasarruf sağlamakla yetinmeyen bu makineler aynı zamanda yerden de tasarruf sağlar. Sınırlı alanlara kolaylıkla sığabilen, kendisi küçük ama yaptığı işler oldukça büyük olan Oce Plotwave makineler renkli tarama, baskılama, kopyalama özelliklerinin hepsine birden sahip bir makinalardır. Eğer uzun ömürlü, kaliteli baskılar almak ve müşterilerinizin güvenini kazanmak istiyorsanız Oce Plotwave plan kopya makinalarını tercih edin. Oce Plotwave makineler;

·         USB den baskı ve tarama ile kullanışlılık sağlar.
·         Kusursuz  doküman teslimi hasarlı baskıların önüne geçer.
·         Océ Radiant Fusing teknolojisi sayesinde anında baskı özelliği vardır.
·         Océ Color Image Logic teknolojisi sayesinde kaliteli renkli tarama yapar.
Oce Plotwave makinalar ile baskı yaparken otomatik rulo değiştirme özelliği sayesinde baskılarınızda hiçbir aksaklık olmadan işlerinizi tamamlayın. Flash bellek yardımıyla kolaylıkla baskı ve tarama yapın. Otomatik genişlik tespit özelliği sayesinde taramalarınızda daha az hata yapın. Tepe çıkış tepsisi sayesinde hasarlı baskılara son verin.
Zaman ve enerji tasarrufunu sağlayan; geleneksel merdaneli geniş ebatlı sistemlerle çalıştığı için makinanın ısınma ve soğuma süreleri uzundur. Patentli Océ Radiant Fusing teknolojisi sayesinde yazıcı baskıya anında hazır olur, rakiplerine oranla yarı yarıya daha az enerji tüketir ve sessiz çalışır.
Oce Plotwave geniş ebat yazıcılar oldukça uzun ömürlü bir makinelerdir. Tamamen sağlam metal parçalardan üretilmiş ve bu özelliği sayesinde rakiplerini geride bırakmıştır.
Océ Color image teknolojisi segmentindeki en üst kalite taramaların gerçekleştirilmesini sağlar. Océ yüksek çözünürlük Pico Printing baskı teknolojisi sayesinde daha iyi detaylar, keskin çizgiler, yumuşak geçişler sağlanır. Profesyonel çözümler ve mutlu müşteriler için doğru çözümdür.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder