31 Ağustos 2013 Cumartesi

Ozalit Makina Kağıtları


Ozalit makineleri geniş çaplı projeleri çeşitli ebatlardaki kağıtlara baskı yapan teknolojik aletlerdir. Her türlü mimarlık, mühendislik vb. alanlarda projeyi baskılama kapasitesine sahip olan bu makineler oldukça hızlı üretim yapan, üretimde büyük karlar sağlayan makinelerdir. Ozalit makineler kullandıkları ozalit kağıtlar sayesinde çok farklı alanlarda çok değişik baskılar oluşturabiliyorlar.
Ozalit makine kağıtları, hem boyut olarak hem de tür olarak oldukça çeşitli modellere sahip. Ozalit kağıt modellerinden bazıları şöyle sıralanabilir. Çeşitli tablo baskıları yapılan kanvas tablo kumaşları, kaliteli fotoğraf baskıları için kullanılan inkjet fotoğraf kağıtları, resim kağıtları, prova kağıtları, yapışkan iç mekan kağıtları, kuşe plotter kağıtları, mürekkepli saten fotoğraf kağıtları, fotokopi kağıtları ve birçok kağıt çeşidi daha sayılabilir.
Ozalit kağıtları, sadece farklı alanlarda kullanılan çeşitlerle sınırlı değil. Yukarıda saydığımız ozalit kağıt çeşitlerinin kendi içlerinde birçok çeşidi daha var. Kanvas tablo kumaşları; mat art kanvas, mat koton kanvas ve glossy koton kanvas olmak üzere çeşitleniyor. Fotoğraf baskıları için kullanılan kağıtlar ise parlak fotoğraf kağıtları, ekstra parlak fotoğraf kağıtları ve mat fotoğraf kağıtları olarak çeşitleniyor. Resim kağıtları, prova kağıtları, fotokopi kağıtları ve kuşe kağıtlar çeşitli boyutlarda birbirinden farklılaşıyor. 

Ozalit makine kağıtlarından ve ozalit kağıtların çeşitlerinden kısaca bahsettik. Ozalit makine ve ozalit kağıt çeşitlerine ulaşabilmek için plotter satışı yapan internet sitelerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca plotter satışı yapan firmalarla direkt iletişime geçip ozalit kağıtları hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz. Verdiğimiz bilgilerin sizler için faydalı olması dileğimizle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder